Moderatorn har ordet!

ulla

Moderatorn har ordet!

Internet är ett fantastiskt forum för allt i från att möta den stora kärleken till nya recept på den annars så tjatiga tisdagsmiddagen och inspiration till nästa projekt i trädgården. Jag hade inte bott där jag bor, jobbat med det jag gör eller mått så gott som jag gör om det inte vore för internet… En kan ju förstås aldrig så noga veta men jag har funnit kärleken, räddat många trista vardagsmiddagar och planterat tulpaner helt enligt tips från proffsen. Tack vare det världsomspännande nätet.

Här är hela regnbågen välkommen. Och då menar jag hela! / Ulla

Ett glänsande mynt har alltid en baksida och det är där jag tycker att innehavare av forum, bloggar, företagssidor eller andra publika tillställningar tar för lite ansvar. Lätt att en diskussion blossar upp och blir ful. Kritik och att tänka annorlunda är helt nödvändigt men lika viktig är tonen i vilken vi pratar med varandra. Min blogg har en moderator som heter Ulla. Hon håller ett hundöga, har ett skall som heter duga och gör så att vi aldrig behöver vara rädda att mötas av personangrepp. Fint va?

Välkommen in vettja!