Übermäktiga dagar hemmavid

ann, viktor, uffe & lapporten
solen lyser på fjälltopparna men har ännu inte nått byn…

Har landat på Skånsk mark efter fullständigt magiska dagar hemma. Då jag är ytterst ointresserad av tekniskt fotografi (som att använda stativ, justera slutartider & ISO) blev jag helt till mig när en av kamraterna älskar just det! Väntar in Viktors bilder och bjuder under tiden på några av mina.

 

Hjärtat svämmar över av stolthet- min familj är något utöver… ❤️

 

Min kropp är fylld av bultande tacksamhet för från det att vi landade på Kiruna Flygplats har vi alla blivit varmt omhändertagna. Idel bäddade sängar, närvaro, genuin matlagning, tillgång till bil, fri entré till kylskåp och varm gemenskap men samtidigt utrymme för egna drömmar. Så är jag uppväxt och så fungerar det fortfarande. Är oerhört stolt över över syster med familj, mamma & pappa. Ni är bäst, allihop!
Och för dig som kanske tycker att jag tjatar? Går det? Att uppskatta för mycket?

Dagarna som varit är några av de mest magiska i mitt liv. Har lyckats se snön & isen ur en besökares vinkel. Känt knarret under skon. Hört tystnaden.

 

✴︎✴︎✴︎

 

4 thoughts on “Übermäktiga dagar hemmavid

  1. Ser helt magiskt ut ! Väntar me spänning på Viktors foton 🙂 hörde ni varit på ishotellet, har du bott där innan ? Eller det är för nära ”hem” ?

    1. En heeelt oförglömlig resa! Jag är också väldigt spänd på Viktors foton men han ska få redigera ifred (krävs ju lite mer av den varan vid mörkerfoto) 🙂 Nej, jag har aldrig sovit över utan bara varit på visning dagtid. Hade väldigt gärna provat på men priset är för högt, särskilt som jag har fri sovplats. Men om jag ändå behövt boka ett vanligt hotellrum i Kiruna så hade ju det kostat ca 1500 kronor- då är det ju inte mer än 3000 kronor att lägga till för Icehotel. Som hittat! 😉

  2. Jag är så glad över att allt blev just så fint som du vetat:-) klart man inte kan tjata för mycket om dem man älskar och det man älskar. Var stolt!

    Kram Tina, som ser fram emot fler bilder…..

    1. Tack Tina! Ja, fast det gäller även att ha tumme med de oberäkneliga vädergudarna- och plötsligt händer det! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *