Tillsammans

dansar karljohan-dansen & vill bara ut för att finna fler- nu vet jag ju var!
en fredags-gottis som heter duga!
betor kan vara ett konstverk

Att komma igång efter semester har helt klart sina fördelar. Jag fångar halvlediga dagar såväl som kvällar och njuter åter ett par timmars ensamhet innan resten av familjen kommer hem. Älskar sambolivet men behöver få vara ”fröken själv och ensam” här och där. Och när jag rår om huset är här knäpptyst, skulle aldrig få för mig att slå på TV eller radio…

Efter att i går ha pratat med en vän om hur mycket jag älskar vaxbönor och hur svårt jag haft att få tag på desamma fick jag en en lycklig överraskning på jobbet. En papperspåse fylld med idel hemodlade godsaker. Jag blev mätt bara av omtanken men sörplade lyckligt i mig lätt ångade bönor tillsammans med smör och havssalt. Kärleken utstötte idel nöjda andetag så mycket han njöt.

Högtidligheten i att njuta hemmaodlade bönor är svårslagen

blandade betor med getost, rostade valnötter & honung samt lätt ångade bönor

 

 

Ibland kan mitt sinne förlamas av ondskan jag läser om i kvällstidningar men ännu oftare blir jag helt överväldigad av den godhet som finns på gator, arbetsplatser och torg. Som att jag idag fick en påse rena godsaker eller att jag fortfarande orkar missa en buss för att damen framför behöver hjälp att kliva på.

Tillsammans är vi många, som bryr oss. Om annat än oss själva.

✴︎✴︎✴︎

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *