Mellan vinterns längtan & sommarens köld

en vallmo helt i min smak

 

här får bin & andra törstiga ta sig en slunk

I mitt liv är två veckor varje år heliga. När fjällanläggningen jag växt upp på stänger och mamma och pappa tar ett par veckors ledigt för att köra landet ner, till mina trakter. Och de veckor jag och kärleken gör samma resa fast tvärtom- bilar landet upp. Diamanterna i det halsband som jag bär kring min hals.

 

Dagarna tillsammans samt längtan där mellan är ett likt ett halsband strösslat i diamant!

mosters nye kille ❤️

 

vi hann äta gott mellan varven, här hjort med rotfrukter, rödvinssås & ett smör med smak av tryffel

 

T I V O L I
stor nöjespark men beundransvärt städad, idel praktfulla planteringar & inte ett glasspapper så långt ögat når
mamma & rasmus i karusell

Vi hinner aldrig komma ikapp under den vecka jag har dem hos mig men vi är åtminstone nära. Samtalen lever och rätt vad det är kan jag stryka en ansiktsmask på min mammas hud, hon som annars är så långt borta. Jag känner mig säker, pappa kan nämligen klura ut allt ifrån strulande dammsugare, bilar, köksfläkt och dörrar som trilskas. Vi är tillsammans, andas samma luft, anpassar oss.

cooling står i kö
en sällsynt härlig stund
hela gänget har flytt blåsten & mår gott i solen
närodlad sparris tillsammans med en perfekt grillad tonfisk, mmmmm…..

 

rasmus ❤️

 

En vecka att minnas och njuta. Även så här lite efteråt…

✴︎✴︎✴︎

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *