Låt oss snälla återgå

avskedsmiddagen blev en jätte-äggakaka med äpplafläsk som farmor älskade trots lite tvivel…

Efter en fullkomligt fruktansvärd promenad med vovvarna under förmiddagen (solen sken & världen gnistrade) hjälptes ett par timmar senare farmor och vovven Saga på tåget i Hässleholm för resan hem. Därefter kördes jag i blixtfart till jobbet som jag blev en halvtimme sen till, ingen fara alls men kroppens eget stress-alarm-system går igång, trots att jag flaggat för detta redan innan…

Lite efter nio i kväll kom jag hem till en ovan stillhet. Tystnad, en fåtölj som ser tom ut och vilsna pälsklingar. Vi har haft gäster i dagarna tolv, året är nytt och jag väldigt redo för rutiner. Just som efter semestern på sommaren.
Ulla & Tage hade däremot gärna levt kvar i en värld full av smakbitar och lediga famnar  av varm vila, det ser jag på dem.

 

Jag ❤️ VARDAG

 

Jisses så enkelt det kändes att kasta ihop en plåt varma mackor till kvällsmat, sätta sig framför tv:n och bara ta in det nygamla. Tror att många med mig behöver samma- vardag, tristess och extraordinäriteter som piggar upp med jämnt ojämna mellanrum.

 

✴︎✴︎✴︎

2 thoughts on “Låt oss snälla återgå

  1. God fortsättning på vardagen kära fröken J 🙂 det är vardagen som ger de där andra dagarna glans och flärd, detta må vi icke förglömma! Jag njuter stillhet och vardagsvila så ofta jag förmår i vetskap om den kommande vårens alla överväldigande händelser såsom att sista barnet lämnar boet och jag likaså. Nu ser jag framemot att få ta del av din nordliga semester som jag hoppas blir helt fantastisk.

    Varma nya årskramar till dig och Herr U….
    T, dagtidsarbetare…..

    1. God fortsättning till dig med! Och i T-hättan händer det saker läser jag. Barn som snart lämnar bo, mamma som snart lämnar bo & till råga på allt dagtidsarbete. För att ställa en riktig sportfråga- hur känns det?! Blir ytterst nyfiken och vill veta mer.
      Självklart kommer du få ta del av den nordliga resan, om jag nu lyckas fånga något på bild. Är lite orolig för att mörkret ska ställa till det just med sistnämnda 🙂 Har köpt mig ett par täckbyxor för det är ju attans så kallt den landsänden haft det på sistone… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *