Först & främst- välkommen!

vallmo2
nykläckt vallmo ❤️

Har bloggat i en himla massa år men kände i höstas hur jag tappade skrivsugen. Nu är den tillbaks och jag känner mig hur inspirerad som helst. Kan vara peppen från människor runt omkring mig, vårsolen, vilan från tangenterna eller kanske en kombination av de tre?Att börja på nytt, med en egen domän känns extra roligt och jag hoppas du ska trivas när du tittar in här i min lilla vrå.

Så, varmt välkommen till min blogg, den där vi ska mötas över en god bit mat, byta loppistips och glädjas åt att vi har varandra. Jobbar på formatet och tror att du har överseende med att texten ibland hamnar lite galet och med att bilderna inte riktigt lägger sig där jag vill. Än. För det kommer bli bättre, vänta bara.

Världen är full av tappade sugar, vilken tur att jag återfann min!

3 thoughts on “Först & främst- välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *